Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1967 από τον Σωτήρη Ρουβέλα, με αντικείμενο την συντήρηση & επισκευή συστημάτων φρένων αυτοκινήτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο την απόλυτη ασφάλεια.
Από τότε, δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης, αφού η συντήρηση του συστήματος φρένων έχει να κάνει άμεσα με την ασφάλεια την δική μας & των αγαπημένων μας προσώπων καθώς και της περιουσίας μας!

Χρησιμοποιώντας μόνο ανταλλακτικά πιστοποιημένης ποιότητας & αξιοπιστίας και με προσοχή στην λεπτομέρεια, εξασφαλίζουμε την σωστή & ασφαλή λειτουργία του συστήματος φρένων του αυτοκινήτου σας, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις τεχνολογικές εξελείξεις, επενδύοντας σε ειδικά εργαλεία και σε συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού διάγνωσης βλαβών & ειδικών λειτουργιών κάθε αυτοκινήτου, καθώς και σε εκπαίδευση (τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε εργοστάσια σχεδιασμού & κατασκευής συστημάτων & ανταλλακτικών φρένων), ωστέ να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και ταχύτητα βλάβες.
Συντηρούμε σωστά τα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα, εξοπλισμένα με συστήματα αντιεμπλοκής τροχών (ABS), ηλεκτρουδραύλικα φρένα (SBC1, SBC1-2), συστήματα ευστάθειας (ASR, ESP, TCS κλπ) & ηλεκτρικά χειρόφρενα.

Επισκεφθείτε μας, όχι για να επισκευάσουμε ή να συντηρήσουμε το αυτοκίνητο σας, αλλά για να γνωριστούμε και να διαπιστώσετε οι ίδιοι τα παραπάνω.